Jeg hedder Maria og arbejder som selvstændig grafisk designer med base i København. Jeg holder til i et lille kontorfælleskab på Frederiksberg, når jeg ikke er ude og besøge mine søde kunder. Jeg hjælper små og større virksomheder med vedkommende design, et æstetisk øje for detaljen og godt grafisk håndværk.

Leder du efter én, der kan skabe dit nye logo, en smuk invitation, en fængende brochure eller noget helt fjerde? Du kan udfylde formularen nedenfor og fortælle mig lidt om dit projekt. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig. 

Måske har du eller din virksomhed løbende brug for lidt ekstra grafisk hjælp, og I kunne godt tænke jer én som lærer jer at kende, som er fleksibel og som løser jeres grafiske opgaver effektivt og med et smil. Hvis du tror vi kunne være et godt match, så skriv til mig. Jeg kommer gerne forbi og hilser på jer. 

Referencer; Akademikernes A-kasse, Egmont Publishing,  Like Aps, Kinz Kanaan, Kontainer CPH, Magasinet Byggeri+arkitektur, SUNDAYS, Taster Wine A/S, Trustful Media, Westring kbh m.fl.

Det siger samarbejdspartnere

Maria er en meget pligtopfyldende og ansvarsfuld kollega, der engagerer sig i sit arbejde og gerne bidrager med idéer til, hvorledes man kan optimere og forbedre rutiner og procedurer.
— Benny Leick, Kreativ chef, Mediaxpress
Maria er utrolig loyal og arbejdsom, og er meget ambitiøs. Hun er ekstrem engageret i sit arbejde og arbejder meget struktureret & målrettet, hvilket jeg har nydt godt af. Maria er endvidere fleksibel og pligtopfyldende og vil gå rigtig langt for at nå målet. Maria vil være et stort aktiv for enhver organisation og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.
— Janni Thornborg Sørensen, Salgschef, Magasinet Eurostyle
 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du er velkommen til at kontakte mig i kontaktformularen herunder. 

Kontor: Svanholmsvej 12A, 1905 Frederiksberg

Navn *
Navn