Gode bøger / Know Your Onions - Graphic Design

I foråret læste jeg bogen 'Know Your Onions - Graphic Design' af Drew de Soto. I bogen giver Drew gode råd og viden omkring grafisk design gennem hans 25 årige karriere som en professionel grafisk designer. Han har simpelthen samlet hvad han mener er de mest brugbare 'need to know' tips og triks. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler omkring arbejdet som selvstændig, gode designregler, teknisk håndværk, viden omkring trykprocesser, papir, typografi, takling af kunder m.m. En god guide for den nye i faget, men også en god reminder for den garvede. Skrevet med humor og i et letfordøjeligt format. 

På forsiden skriver han "How to think like a creative, act like a businessman and design like a God". Og det lyder jo ikke tosset, vel?! 

En handy lille bog på 186 sider, A5, komplet med plads til egne noter, præget forside og elastik på bagsiden, så du kan holde styr på siderne.  

Nogen vil måske mene det er lige lovlig kedelig godnatlæsning, og nej det var ikke meningen at jeg skulle finde noget at falde i søvn til. Jeg vil faktisk varmt anbefale bogen til alle, der arbejder indenfor den grafiske branche. Om du er til trykt eller digital kommunikation. I øvrigt har Drew også skrevet bogen 'Know Your Onions - Web Design' så måske den skal med i kufferten på sommerferie med mig. 

Find mere Info om bogen på www.knowyouronions.info

image.jpg
image.jpg