Identitet / Christine Guildal

Som nyuddannet musikformidler, underviser og sanger, havde Christine brug for et professionelt og ensartet ansigt udadtil. Jeg har designet en identitet bestående af visitkort, website, plakater og flyers for hende. 

portfolio_design.jpg

I denne opgave har jeg især trukket på mine design-kompetencer. Ved udvikling af en række produkter, der skal have en rød tråd, er der mange overvejelser. Ud fra kundens ønsker og behov har jeg vurderet og udviklet en genken- delig identitet, som er personlig og vakte opsigt i hendes professionelle omgangskreds.

Vi er pt. i gang med at udvikle ny hjemmeside, da Christine har haft et stort vægttab, og har brug for en ny tidssvarende profil.

MINE OPGAVER

Design af identitet
Layout af visitkort
Layout af plakater og flyers Illustration til plakat
Kodning af hjemmeside (HTML)
Fotografering af kunden
Billedbehandling og retouchering

UDFØRT

Okt. 2012 – Dec. 2012, løbende i perioden