Magasin / Byggeri+arkitektur

I min tid som grafiker hos MediaXpress har jeg blandt andet arbejdet med layout af magasinet Byggeri+arkitektur. MediaXpress udgiver flere branche-specifikke magasiner, heriblandt dette, som er rettet mod arkitekter og bygherrer. Byggeri+arkitektur udkommer ca 7 gange om året, med et oplag på ca. 10.000 stk, som primært distribueres ud til branchens beslutningstagere.

Min opgave på dette magasin har primært været layout af artikler, samt kundekontakt ang. advertorials og annonceproduktion. Se eksempler på opslag jeg har layoutet herunder. Udgivelserne er tilgængelige online her byggeri-arkitektur.dk/magasiner

MINE OPGAVER

Layout af magasinet
Billedbehandling
Korrektur med kunder
Udførelse af advertorials
Idégenerering og udførelse af annoncer
Kontrol og aflevering af trykklar filer til trykkeri
Udvikling af banner-annoncer Opdatering af hjemmeside

UDFØRT

Feb. 2011 – Feb. 2014, 8 udgivelser årligt